Амерички војници остају на граници с Мексиком до 31. јануара

Амерички министар одбране Џејмс Матис одобрио је планове да се до 31. јануара продужи распоређивање активних америчких војника на јужној граници са Мексиком, саопштио је Пентагон. 

Захтев за продужетак у трајању од 45 дана упитило је Министарство унутрашње безбедности, а он подразумева распоређивање војних снага које ће поставити или поправити жичане баријере и осигурати безбедност и транспорт за граничне патроле. 

Војници се налазе дуж Калифорније, Аризоне и Тексаса, наводи АП. 

Према наводима неименованих званичника, број војника требало би да са око 5.400 буде смањен на око 4.000. 

Амерички председник Доналд Трамп раније је наредио да се распореде активни војници на граници са Мексиком, као одговор на караван миграната који се из централне Америке пешице креће ка САД. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи