Бела кућа решила да врати акредитацију извештачу Си-Ен-Ена

Бела кућа саопштила је да је донела коначну одлуку да врати прес акредитацију извештачу Си-Ен-Ена Џиму Акости, чиме је окончан њихов судски спор, саопштила је ова америчка ТВ мрежа, преноси "Ројтерс".

Наводи се да је ова одлука уследила три дана након што је судија у Вашингтону наредио администрацији председника САД Доналда Трампа да привремено врати прес акредитацију том новинару, која је повучена након Трампове бурне конференције за медије којој је присуствовао Акоста.

Ројтерс наводи да најновија одлука Беле куће поништава званично писмо објављено у петак у којем је Трампова администрација тврдила да би Акостина прес акредитација могла да буде поново повучена чим истекне привремена мера коју је судија донео.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво