Чеченија, девојка се разнела испред полицијског пункта

Девојка се разнела данас експлозивом код полицијског пункта у Грозном, главном граду Чеченије. Нико други није убијен, нити повређен. У току је утврђивање идентитета жене-самоубице.

Жена је током проласка кроз контролни полицијски пункт активирала експловизну направу, рекао је новинарима вршилац дужности министра унутрашњих послова за Чеченску Републику, генерал полиције Апти Алаудинов.

Према његовим речима, полицајци су, приметивши да се девојка чудно понаша, тражили од ње да се заустави и да покаже документе, рекао је Алаудинов, јавља Спутњик.

Девојка је, огушивши се о то, кренула ка пункту. Полицајци су приметили да носи експлозивну направу и испалили упозоравајући хитац, након чега је девојка активирала експлозив.

Жртава у том инциденту нема, полицајци су успели да задрже жену подаље од себе, додао је генерал.

У току је утврђивање идентитета жене-самоубице и трага се за евентуалним саучесницима у нападу.

Инцидент није утицао на ситуацију у граду, а саобраћај и тржни центри раде уобичајено, додао је Алаудинов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво