Захарова: Док се Трамп бори против Си-Ен-Ена, Стејт департмент фабрикује лажи

Стејт департмент фабрикује лажне вести против Русије на индустријском нивоу, док се амерички председник Доналд Трамп бори против лажних вести у америчким медијима, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

"Док се амерички председник бори против лажних вести на Си-Ен-Ену, вероватно није приметио да његови подређени настављају да производе лажне вести и да су оне већ на индустријском нивоу", навела је Захарова. 

Као пример, Захарова је навела мапу НАТО држава коју је издао амерички Стејт департмент да би "угушио" страхове Москве због експанзије војне алијансе, пренео је Тас.

Мапа показује Русију и државе чланице Алијансе које окружују Русију, рекла је Захарова и додала да је логика била да се Русија граничи са неколико чланица НАТО-а и да не треба ничега да се плаши.

"Коме је ово намењено? Да ли је намењено вртићу или јаслицама. Или су модерна деца склонија да имају аналитичко размишљање за разлику од оних који сањају лажне вести", рекла је Захарова.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(петак, 09. нов 2018, 02:27) - anonymous [нерегистровани]

Pa sta`?

SAD su zemlja mogucnosti! Zasto niko ne hrli u Rusiju, a navodno smo "braca"? Svi zele u SAD, ljudi "kopaju i rukama i nogama" da dodju tamo!

(четвртак, 08. нов 2018, 18:42) - anonymous [нерегистровани]

Ako se pogleda

U prošlost, veći broj američkih predsednika i predsedničkih kandidata su bili glumci. Zašto bi se kongres razlikovao od njih.

(четвртак, 08. нов 2018, 16:41) - Dragoljub [нерегистровани]

Akadameski obrazovani u....

Hollywood-u !