Урушио се под на студентској журки у САД, 30 повређених

Више десетина особа повређено је у урушавању пода током студентске журке у стамбеној згради близу Универзитета Клемсон, у америчкој савезној држави Јужна Каролина, јавља "Еј-Би-Си њуз". Полиција наводи да је 30 повређених превезено у локалне болнице.

Све се десило 30 минута иза поноћи на првом спрату зграде која се налази на неколико минута хода од универзитетског дома. Централни део пода просторије која је изнајмљена за приватну журку је буквално пропао у подрум.

Телевизија Еј-Би-Си наводи да су студенти Клемсона обележавали почетак нове академске године и славили синоћњу убедљиву победу тима америчког фудбала тог универзитета против ривала са Државног универзитета Северне Каролине.

На видео-снимцима начињеним уочи несреће види се маса људи на журци који скачу и плешу, када је изненада под попустио под њима.

"Таман када сам кренуо да изађем на врата, осетио сам да се нешто чудно дешава и тада су сви једноставно пропали и тип који је стајао поред мене је нестао. Сви су вриштали и плакали. Окретао сам се около, било је потпуно надреално видети људе који су малочас били на спрату, а сада су у подруму", казао је 20-годишњи Рејвен Гера.

Еј-Би-Си њуз преноси наводе локалних званичника да су сви повређени извучени из зграде и да нико није остао затрпан.

Наводи се да полиција истражује узрок инцидента.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи