Руска делегација са Асадом у Дамаску

Делегација Русије разговарала је у Дамаску са сиријским председником Башаром ел Асадом о борби против тероризма, саопштило је руско министарство одбране.

Руска делегација, у којој су били специјални изасланик руског председника за Сирију Александар Лаврентјев, заменик министра спољних послова Сергеј Вершињин и званичници министарства одбране, посетила је Дамаск 19. октобра и разговарала са Асадом, преноси Тас.

Oни су, наводи се, "детаљно разматрали читав низ питања у вези са сценаријима који су се одвијали у Сиријској Арапској Републици и потврдили своју чврсту одлучност да на крају искорене терористе и наставе да истрајно раде у правцу постизања дугорочног политичког решења у интересу свих Сиријаца".

Према подацима Уједињених нација, откако су у Сирији 11. марта избили оружани сукоби, убијено је више од 220.000 људи, док су милиони људи расељени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи