Израел гађао положаје екстремиста у Гази

Израелски авиони гађали су рано јутрос положаје исламских екстремиста у Појасу Газе, након што су они ракетом погодили кућу у израелском приобалном граду Бершеби, саопштила је израелска војска.

Становници Појаса Газе рекли су да су израелски авиони погодили три мете, али за сада нема података о почињеној штети, преноси Ројтерс.

Како су здравствени радници рекли израелским медијима, три особе су повређене пошто је ракета погодила кућу, и пребачене су у болницу.

Тајмс ов Израел преноси да је ракета коју су испалили екстремисти пала испред куће и направила знатну материјалну штету, док је друга ракета пала у море близу града Рафах.

Израелско министарство одбране је саопштило да је донета одлука да се затворе сви контролни пунктови на граници према Појасу Газе и смањи рибарска зона на Медитеранском мору.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво