У Турској камион слетео са пута, погинуле 22 особе

У саобраћајној несрећи која се догодила у Турској, погинуле су 22 особе, међу којима и деца, известила је турска агенција "Анадолија".

 Како преноси Ројтерс, несрећа се догодила када је камион са мигрантима слетео са стазе на путу из Ајдина у Измир и преврнуо се.

Према фотографијама турске агенције, камион са отвореним кровом, срушио се у канал, око 20 метара испод пута са ког је слетео након што је пробио банкину.

Анадолија је известила да је 13 особа повређено и превезено у оближње болнице, а британска агенција наводи да је извештач Си-Ен-Ен-а са лица места поручио да се на терену налазе екипе хитне помоћи које покушавају да извуку тела жртава и повређених из смрсканог камиона.

Позивајући се на извештај приватне турске агенције ДХА, Ројтерс наводи да међу повређенима има деветоро деце као и да су сви путници у возилу били страни мигранти који су са кријумчарима имали договор да буду превезени чамцем на грчко острво Самос које се налази јужно од Измира.

Државни тужилац је покренуо истрагу поводом несреће, а возач би могао да се суочи са хапшењем након што изађе из боолнице, навела је турска агенција.

Возач камиона је, како је агенција известила, изгубио контролу над возилом и ударио у банкину око осам часова ујутру по локалном времену у округу Газемир, у близини аеродрома код града Измир.

О идентинтитету миграната није било никаквих извештаја, наводи британска агенција. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи