"Икеа" повлачи серију "калипсо" плафоњера

Шведска робна кућа "Икеа" повлачи из продаје "калипсо" плафоњере с датумским ознакама од 1625 до 1744 због ризика од могућег пада абажура, саопштено је из те компаније.

Из "Икее" позивају све купце који су купили те плафоњере након 1. августа 2016. године да провере датумску ознаку производа.

У саопштењу се наводи да је робна кућа "Икеа" примила жалбе купаца на пад стаклених абажура и, како би смањили ризик за купце, одлучили су да из продаје повуку "калипсо" плафоњере произведене између датумске ознаке 1625 до 1744, укључујући и те ознаке.

Из компаније су поручили свим купцима који поседују наведене плафоњере произведене у оквиру наведених датумских ознака да врате производе и замене их за нову "калипсо" плафоњеру или да добију пун повраћај новца.

Није потребан било какав доказ о куповини.

"Чак и ако је вероватноћа да би овако нешто могло да се деси ниска, тај ризик је довољан разлог да робна кућа 'Икеа' повуче производе из продаје. Безбедност наших купаца је приоритет број један за робну кућу 'Икеа' и управо због тога смо одлучили да као меру предострожности из продаје повучемо ове производе", изјавила је Емили Кнустер, менаџерка сегмента асортимана расвете и уређаја за смарт домове у "Икеа" Шведска.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара