Наваљни ухапшен одмах након пуштања из затвора

Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни пуштен је из затвора након што је одслужио тридесетодневну казну и одмах поново ухапшен, због наводних тврдњи о организовању илегалног протеста, саопштили су његови сарадници.

Сарадник Алексеја Наваљног, Леонид Волков, написао је на Твитеру да је Наваљни одведен у полицијску станицу у моменту када је изашао из затвора и поново је оптужен за кршење закона о протестима.

Случај Наваљног биће изнет пред судом касније данас, написала је на Твитеру његова портпаролка Кира Јармјиш, пренео је Ројтерс.

Њему прети новачана казна и до 20 дана затворске казне, навела је Јармјишева на Твитеру.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво