Преговори о Брегзиту – ћорсокак, твдоглавост и танго

Британски министар задужен за преговоре са Европском унијом о Брегзиту Доминик Раб изјавио је да је уверен да ће бити учињен напредак и на крају бити постигнут споразум.

"Настављамо преговоре у доброј вери, покушавамо и добићемо најбољи могући споразум, мада смо спремни за све опције... Уверен сам да ћемо постићи споразум", рекао је Раб Ток радију.

Премијерка Тереза Меј изјавила је у петак да су преговори са ЕУ доспели у ћорсокак и позвала Брисел да изађе са својим планом пошто је одбацио њене предлоге.

Раб је, међутим, рекао да је важно не реаговати претерано на "тврдоглавост" Брисела, јер се морају очекивати повремени застоји у преговорима.

"Морамо бити спремни за могућност да друга страна није спремна да изађе у сусрет нашој жељи да се у преговорима постигне обострано прихватљив споразум и да је за танго потребно двоје", рекао је Раб.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи