Хејли одбацује Роханијеве оптужбе

Америчка амбасадорка у УН Ники Хејли одбацила је иранско "упирање прстом" у Вашингтон због смртоносног напада на војној паради и поручила да ирански лидери треба да "погледају ближе својој кући".

Ники Хејли је, упитана да прокоментарише изјаву иранског председника Хасана Руханија, рекла да "он треба да погледа у своју базу да би сазнао одакле је то дошло".

"Може да нас криви колико хоће. Оно што треба да уради је да погледа у огледало", рекла је Хејли.

Рохани је раније данас рекао да САД желе да створе несигурност у Исламској Републици Ирани.

Јучерашњи напад на војној паради, у којем је укупно убијено 25 људи, један је од најгорих икада извршених на Револуционарну гарду, подсећа Ројтерс и додаје да ће појачати напетости између Ирана и његовог регионалног ривала Саудијске Арабије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво