Пуцњава у Мериленду, четворо мртвих

Незадовољна радница једне компаније у америчкој савезној држави Мериленд убила је три особе, а три ранила, након чега је себи одузела живот, навео је полицијски званичник у тој савезној америчкој држави.

22.50 –  Пуцњаву у Мериленду започела жена која је потом себи одузела живот пуцајући у главу, истакао је локални шериф Џефри Гелер.

20.05 – Званичници су саопштили да је после напада жена покушала да изврши самоубиство испаливши у себе два хица.

19.50 – Извор близак истрази рекао је да је жена које је убила три особе била незадовољна својим статусом на радном месту. 

18.50 – Локални шериф Џефри Гелер каже да припадници снага безбедности нису испалили ниједан хитац.

18.20 – Нападач, који је женског пола, у критичном стању је примљен у локалну болницу.

18.05  – Још се не зна шта се догодило са нападачем.

17.25 – Нападач је убио три, а ранио две особе у центру за дистрибуцију лекова, јавља Си-Ен-Ен

16.55 – ФБИ је навео да је "пуцњава у току" те да има "више жртава", пренеo je АП.

Пуцњава се догодила у дистрибутивном центру за лекове компаније "Рајт ејд" у округу Харфорд у америчкој савезној држави Мериленд. Нападач, који је женског пола, убио је три особе, а три ранио, да би потом одузео себи живот испаливши у себе два хица.

Како је рекла портпаролка компаније Сузан Хендерсон, у објекту код кога се догодио напад ради око хиљаду људи.

Локални шериф Џефри Гелер рекао је конференцији за новинаре да припадници снага безбедности нису испалили ниједан хитац.

Гелер је рекао да више не постоји никаква опасност и да власти спроводе прелиминарну истрагу како би избегле давање нетачних информација.

Извор близак истрази рекао је да је жена које је убила три особе била незадовољна својим статусом на радном месту.

Жена, која је извела напад, идентификована је само као 26-годишња привремена радница компаније, чија је последња регистрована адреса становања била у округу Балтимор, око 55 километара југозападно од компаније "Рајт ејд". 

На Твитер налогу канцеларије шерифа округа Харфорд раније је аплеовано је на грађане да избегавају област Перимена, 50 километара удаљене од Балтимора, преноси Си-Ен-Ен

Како се додаје, полицајци и припадници балтиморског ФБИ изашли су на место пуцњаве нешто после девет часова по локалном времену.

Гувернер Мериленда Лари Хоган рекао је да власти прате развој ситуације. "Наше мисли су са страдалима, држава стоји на располагању за било коју врсту помоћи", поручио је Хоган, пише Балтимор сан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво