Путин: Русија идентификовала осумњичене у случају "Скрипаљ"

Двојица мушкараца које Лондон сумњичи за тровање у случају "Скрипаљ" познати су руским званичницима и нису радили за војску, изјавио је Владимир Путин.

Русија је идентификовала двојицу мушкараца које је Велика Британија именовала као осумњичене за тровање бившег двоструког агента Сергеја Скрипаља и његове ћерке Јулије у Солзберију, изјавио је руски председник Владимир Путин, истичући да у вези са њима "нема ништа криминалног".

Путин је навео да су те особе познате руским званичницима и да нису радили за војску, пренео је АП.

Руски председник је позвао ту двојицу мушкараца да се обрате јавности и да изнесу своју причу.

Велика Британија је прошле недеље именовала двојицу главних осумњичених за тровање Скрипаља и његове ћерке 4. марта, Александра Петрова и Руслана Боширова, оптужујући Москву да она стоји иза тога, а што је Кремљ демантовао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво