Меј: Ако не буде договора са ЕУ, неће бити смак света

Британска премијерка Тереза Меј изјавила је да "неће бити смак света" уколико Британија не постигне договор са Европском унијом о Брегзиту.

Министар финансија Велике Британије Филип Хамонд рекао је да је Тереза Меј у суштини поновила изјаву директора Светске трговинске организације да излазак Британије из ЕУ без говора "неће бити лагана шетња", али да неће бити ни смак света.

Мејова је додала да се влада спрема за сценарио у ком неће бити договора са ЕУ, јер, како каже, за сада не знају какав ће бити исход преговора.

Британска премијерка је дала изјаву пре него што се упутила у Африку, где планира да појача трговинску размену са Британијом уочи Брегзита, наводи АП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара