САД: Авион кoме су пукле гуме при полетању безбедно се приземљио

Приватни авион коме су пукле гуме при полетању са аеродрома "Титеборо" у савезној америчкој држави Њу Џерзи, безбедно се приземљио на писту у држави Њујорк.

Летелица са 16 особа на лету за Лондон преусмерена је ка аеродрому у Масачусетсу, али је потом упућена ка Аеродрому "Њујорк Стјуарт" који је налази на око 112 километара од Њујорка, јавио јe радио WCBS.

"Галфстрим аероспејс ГЛФ-4" првобитно је летeo je укруг изнад "Титебороа" како би потрошио гориво и лакше се припремио за ванредно слетање, али је после одлучено да се преусмери ка Масачусетсу.

Међутим, надлежни са тог аеродрома рекли су да је авион са 16 чланова посаде и путника поново преусмерен – овог пута према Њујорку.

"Галфстрим аероспејс ГЛФ-4" безбедно је слетео на "Њујорк Стјуарт" око 16 часова по локалном времену.

Према информацијама америчких медија, у авиону се налазио и репер Пост Мелоун, који наредног викенда има заказан концерт у Енглеској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи