Срушио се кров фабрике у Русији, има погинулих и повређених

Једна особа је погинула, пет је повређено а две особе су нестале, након што се срушио плафон у котларници у фабрици папира у градићу на острву Сахалин, на крајњем истоку Русије.

Кров котларнице у старој нефункционалној јапанској фабрици папира се срушио. У том тренутку у њој је било 10 особа – миграната из Киргистана. Они су тамо нешто растављали, рекао је портпарол службе за ванредне ситуације.

Према његовим речима, двоје је неповређено, једна особа је преминула, три су задобиле озбиљне, а две особе лакше повреде.

Две особе су још под рушевинама, преноси Тас.

Операција спасавања обустављена је до понедељка јер постоји опасност од додатног урушавања плафона.

Фабрика папира отворена је 1936. године у Поронајску, граду са око 15.000 становника, који се налази на истоку острва Сахалин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи