"Нећу ћутати, Трамп ме неће злостављати"

Бивша саветница Беле куће Омароса Маниголт Њуман поручује да је неће ућуткати, након што је амерички председник наставио да је напада због компромитујућих снимака његових разговора.

Доналд Трамп је бившу сарадницу у Белој кући, некадашњу звезду свог ријалити програма, Омаросу Маниголт Њуман, назвао "псом који је заслужио да буде отпуштен".

Омароса Маниголт Њуман познаје Трампа дуже од десет година, јер се појавила у његовом ријалити шоуу "Шегрт", а почела је да ради за њега када је ушао у Белу кућу.

Након што је добила отказ, у интервјуу за мрежу Ен-Би-Си рекла је да жели да говори без задршке о отпуштању и времену које је провела у Белој кући.

Објавила је снимак разговора када ју је отпустио шеф особља Џон Кели у специјалној соби за планирање операција у Белој кући, а потом је објавила још један снимак који, како тврди, доказује да Трамп није знао да је она отпуштена.

"Нисам то знао. Дођавола. Не допада ми се уопште што одлазиш", рекао јој је Трамп у телефонском разговору.

Соба за планирање у Белој кући је резервисана за најосетљивије и најкритичније разговоре о безбедносним питањима и они који присуствују састанцима у тој просторији обично не могу да унесу своје електронске уређаје.

Безбедносни аналитичари су забринути због тајних снимака у тој просторији. Портпаролка Беле куће Сара Сандерс рекла је да су ти снимци отворено кршење националне безбедности.

Маниголт Њуман тренутно промовише своју књигу "Ван контроле", у којој критикује Трампа и Белу кућу. У књизи тврди да јој је понуђено 15.000 долара месечно да не критикује Трампа.

Коментаришући неке наводи из књиге, Трамп је поручио: "Шљам. Она је шљам."

У одговору на најновије нападе Трампа, бивша саветница Беле куће је поручила да неће бити ућуткана.

"Нећу бити ућуткана. Неће ме уплашити. Неће ме злостављати Доналд Трамп", рекла је Омароса Маниголт Њуман, преноси АП.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво