Евакуисна два шиитска села у Сирији

Аутобуси и амбулантна возила ушли су у шиитска села Ел Хуа и Крефраја у оквиру споразума о евакуацији хиљада становника у замену за ослобађање стотина затвореника из државних затвора, јавља државна телевизија.

Побуњеници и преговарачи које подржава Иран постигли су тај споразум, преноси Ројтерс позивајући се на неименоване изворе.

Истовремено, сиријске спасилачке групе и невладина организација Сиријска опсерваторија за људска права наводе да су јуче пропали преговори о уступању највећег опозиционог упоришта на југозападу Сирије влади.

Након што су преговори пропали, почели су интензивни ваздушни напади на густо насељен град на југозападу земље, у којем је убијено више од десетак људи, а рањено више од стотину, преноси АП.

Сиријска опсерваторија, са седиштем у Лондону, наводи да су јаки ваздушни удари, који су изведени протекле ноћи, настављени и данас, при чему је најмање 350 ракета испаљено на град Наву и околину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи