Освета због дрона – израелске снаге гађале сиријске положаје

Израелска војска гађала је положаје сиријских снага рано јутрос недалеко од границе на Голанској висоравни након што је јуче беспилотна летелица ушла у ваздушни простор Израела, саопштила је израелска војска.

Приликом напада погођена су три сиријска војна положаја "као одговор на инфилтрацију сиријског УАВ", односно беспилотне летелице, пренела је агенција АП.

Неколико сати раније, Израел је испалио ракету "патриот" и оборио беспилотну летелицу која је ушла у израелски ваздушни простор.

Инцидент се догодио у време када израелски премијер Бенјамин Нетанјаху борави у посети Москви због разговора са руским председником Владимиром Путином о Сирији и Ирану.

Русија је кључни савезник сиријског председника Башара ел Асада у сиријском грађанском рату.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи