Рохани: Ирански народ неће попусти пред притиском САД

Председник Ирана Хасан Рохани поручио је, у време када се та земља суочава са поновним увођењем економских санкција Вашингтона, да ирански народ неће попустити пред притиском САД.

"Ирански народ се никада неће предати суочен са заверама и притиском америчке владе", рекао је Рохани, а преносе ирански државни медији.

Рохани је прошле године поновно изабран за председника, великим делом због обећања да ће се економија Ирана побољшати због споразума са светским силама, према којем су Техерану укинуте поједине санкције у замену за ограничење његовог нуклеарног програма, преноси Ројтерс

Амерички председник Доналд Трамп је, међутим, повукао САД из нуклеарног споразума са Ираном. 

Остале потписнице - Русија, Кина, Велика Британија, Француска и Немачка - покушавају да очувају споразум. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи