Захарова: Бели шлемови у Сирији повезани са терористима

Русија има информацију да припадници невладине организације Бели шлемови у Сирији имају блиске везе са терористима, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

"Ми знамо, није да смо само убеђени, имамо информацију да чланови Белих шлемова имају блиске везе са терористичким групама у Сирији. То је потврђено у извештајима независних новинара који потврђују Сирију и то брине и руске и новинаре са запада", рекла је Захарова, преноси Тас.

Захарова је додала, та информација није раширена у земљама Запада јер "једноставно не одговара концепту да Асад мора да иде".

Како се наводи, организација "Бели слемови" раширила је бројне тврдње да је авијација сиријске војске извела нападе у областима са цивилима, а и једна је од организација које су шириле извештаје о употреби хемијског оружја у Думи 7. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи