Американци у Северној Кореји разговарају о припреми самита?

Званичници САД дошли су у Северну Кореју да би разговарали о припреми самита Доналда Трампа и Ким Џонг Уна, јавља "Вашингтон пост", позивајући се на неименовани извор.

Група америчких званичника прешла је данас у Северну Кореју како би почели разговоре о припреми раније отказаног самита између председника САД Доналда Трампа и лидера Северне Кореје Ким Џонг Уна, пише Вашингтон пост.

Како преноси Ројтерс, амерички дневник се позива на неименовани извор који је упознат са догађајем.

Исти извор тврди да је бивши амерички амбасадор у Јужној Кореји, Сунг Ким, допутовао са Филипина, где је тренутно амбасадор, како би предводио припреме, наводи Ројтерс.

Трамп је раније наговестио да би се самит могао спасити, након што је поздравио саопштење Северне Кореје, које је било у духу помирења, и поручио да је отворен за разговоре.

Председник САД је претходно упутио писмо севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну у којем га обавештава о својој одлуци да откаже сусрет са њим, који је био планиран за 12. јун у Сингапуру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи