Абрамовичу истекла британска виза – нова касни због Путина?

Милијардеру Роману Абрановичу, тринаестом најбогатијем човеку у Британији, истекла је виза која се додељује инвеститорима, а "Би-Би-Си" наводи да му обнављање визе траје дуже него уобичајено.

Ово се дешава током повећаних дипломатских напетости између Лондона и Москве након тровања бившег шпијуна Сергеја Скрипаља и његове кћерке Јулије у Солзберију 4. марта, подсећа Би-Би-Си.

Упитан о Абрамовичевој визи, министар одбране Британије Бен Волас рекао је Би-Би-Сију да не коментаришу појединачне случајеве.

Из Абрамовичеве канцеларије стигао је сличан одговор

Абрамовичева виза истекла је пре три недеље.

Би-Би-Сијев извештач за унутрашњу политику Данијел Сендфор навео је да Абрамович по свој прилици несметано послује у Русији, без мешања Кремља, што наговештава да је Абрамович близак са председником Русије Владимиром Путином.

Нагласио je да није у потпуности јасно да ли је кашњење његове нове визе на било који начин повезано са погоршањем односа Британије и Русије.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи