Акција шпанске полиције против кријумчара дроге – приведено 12 особа

Шпански министар унутрашњих послова Хуан Игнасио Соидо саопштио је да је шпанска полиција ухапсила 12 особа осумњичених да су кријумчариле хашиш из Марока у Европу, и да је том приликом запленила око 190.000 евра.

"Објавили смо рат онима који тргују дрогом", написао је Хуан Игнасио Соидо на Твитеру, преноси АП.

Реч је о другој великој операцији против кријумчара дрогом у јужној шпанској провинцији Кадиз овог месеца, напомиње америчка агенција.

Пре две недеље, шпанска полиција је ухапсила 14 осумњичених кријумчара и запленила дрогу и бродове којима су они превозили илегалну робу кроз Гибралтарски мореуз.

Шпански министар унутрашњих послова указао је да је покрајина Кадиз, која је само 14 километара удаљена од обале Северне Африке, капија за 40 одсто дроге која се кријумчари у Шпанију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво