Захарова: Британски медији заћутали о случају "Скрипаљ"

Портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова наводи да су британски новинари престали да извештавају о случају "Скрипаљ", истичући да Москва неће пустити да истрага о тровању бившег двоструког агента Сергеја Скрипаља и његове кћерке Јулије прође неопажено.

"Британски новинари су за дан ућутали као да је, хајде да говоримо отворено, постојало наређење за све да ћуте. Они су сви ућутали", рекла је Марија Захарова.

Напоменула је да се случај "Скрипаљ" не појављује у медијима и да је престао да буде интересантан, пренео је Тас.

Како је указала, "нико никога не тражи, нико не врши никакве истраге, нико не захтева од британске стране ни фотографије, ни снимке".

"Случај не постоји у медијском простору. Без обзира на то, без икакве сумње, Руски истражни комитет, руска амабасада у САД и Министарство спољих послова 'орасположиће их' вестима са тог фронта", навела је портпаролка руског Министарства спољних послова.

"Имамо нешто да им кажемо", поручила је Захарова.

број коментара 7 Пошаљи коментар
(понедељак, 30. апр 2018, 08:28) - anonymous [нерегистровани]

Zaharova za pet

Svaka joj čast,britka i jasna i vijest je korisna da se zna pravo stanje.A hrvatski mediji pišu da Vučić nije a Dodik je pozvan na inauguraciju Putina.Kada ćemo to na vašim stranicama pročitati i saznati?

(понедељак, 30. апр 2018, 04:38) - anonymous [нерегистровани]

istina...ovdje vise nisu na tv..

Niti ih tko spominje....sada North Korea u Centru paznje. ..

(недеља, 29. апр 2018, 22:24) - anonymous [нерегистровани]

Ohrabruje to da rusi sad pocinju da napadaju

Sve do sad rusi su se samo branili a sada pocinju i da napadaju. Nece rusi vise kao do sada da se samo brane i da im odgovara da se napadi stisaju i da cute kako nebi pokrenuli nastavak tih napada. Sad rusi napadaju.
Rusi su svesni toga da je narod zapada i nato-drzava sit laznih propagandi i solidariteta sa serviranim anti ruskim programima. I to sa velikom vecinom. Otuda i panika kod krojaca tog programa da se taj program sto pre "protne"

(недеља, 29. апр 2018, 22:13) - anonymous [нерегистровани]

Jesu ali trenutno !

Sada smisljaju nove lazi !

(недеља, 29. апр 2018, 22:09) - anonymous [нерегистровани]

Nema veze to sa izborima u rusiji

To sto su oni stali to je samo predah. Taktika je ne umoriti svoj narod od iste price. Jedna epizoda je zavrsena, sledeca ce poceti. Cilj im je izolovati rusiju od sto veceg broja drzava i to privredno sportski kulturno politicki ... taj cilj jos nije postignut i zato ce se okrivljivanje rusije nastaviti. Ne zure oni.

(недеља, 29. апр 2018, 20:40) - anonymous [нерегистровани]

Zaćutali

Jer su prošli izbori u Rusiji...

(недеља, 29. апр 2018, 20:36) - anonymous [нерегистровани]

Нико се више не сећа

Британци су испљували Русе без икаквих доказа, увели им додатне санкције и натерали мале бескичмене државе да се придруже њиховом лудилу. Док се Руси оперу офд ове подвале стићи ће их нова подвала. Ми смо такође платили огромну цену јер смо се деведесетих константно покушавали одбранити од лавине лажи које су бивале пласиране у западним медијима.