Трамп: Ускоро састанак са Ким Џонг Уном

Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да ће се ускоро састати са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном у оквиру напора за денуклеаризацију Корејског полуострва.

Доналд Трамп је, такође, изразио наду да ће доћи дан када ће Северна и Јужна Кореја моћи да живе заједно у миру, преноси Ројтерс.

Обраћајући се америчким спортистима који су учествовали на Зимским олимпијским играма у Јужној Кореји, Трамп се осврнуо на данашњи састанак лидера две Кореје и изразио наду да ће две стране "моћи једног дана да живе у хармонији, просперитету и миру".

"Изгледа да би то могло да се деси. Људи су говорили да је то немогуће. Говорили су да постоје две алтернативе: да се ствари оставе овако или да се иде у рат. А сад имамо много бољу алтернативу него што је било ко мислио да је могуће", рекао је Трамп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи