Сиријска влада преузела контролу над градом Думаир

Након што су се побуњеници евакуисали на север земље, сиријска влада преузела је контролу над градом Думаир, северноисточно од Дамаска.

То је најновија у низу предаја у руке владиних снага територије коју су држали побуњеници, наводи АП.

Становници Думаира поздравили су владине снаге машући заставама и узвикујући пароле подршке председнику Башару ел Асаду, након што је последњих 5.000 побуњеника и чланова њихових породица аутобусима напустило град.

Побуњеници су већ неколико пута предали територију владиним снагама од почетка офанзиве у источној Гути, током које је убијено више од 1.500 цивила, а која је кулминирала наводним хемијским нападом у Думи у којем је погинуло 40 особа, наводи АП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи