Анкете показују сигурну победу Путина на изборима

Нема сумње да ће грађани Русије на предстојећим изборима у недељу поново одабрати актуелног председника Владимира Путина, показују најновије анкете у којима он има 80 одсто подршке грађана, јавља АП.

Међутим, како наводи АП, Кремљ је забринут због апатичности гласача, те се због тога Путин појављује међу грађанима покушавајући да допре до њих широм државе.

Америчка агенција пратила је руског председника током његове кампање док је путовао у Нижњи Тагил, где се налази компанија "Уралвагонзавод", највећи произвођач тенкова у свету, која такође производи вагоне.

АП наводи да се Путин концентрисао на потребу да се модернизују индустрије државе, да се пружи подршка иновативним технологијама и да се појачају способности радне снаге.

"Потребни су нам људи са новим знањима, свежим приступима, људио који су спремни на нове изазове", рекао је Путин на форуму младих радника.

Указао је и на историју његове породице, наводећи да је и његов отац радио у фабрици на изради вагона и да је био поносан на свој посао.

Радници су, како се наводи, упитали за будућност тешких индустрија и за стручне обуке, а Путин је рекао да ће влада спонзорисати напоре да се прошире прилике за стручне обуке и савладавање нових вештина.

Након што је хеликоптером стигао у Јекатеринбург, четврти највећи град у Русији и индустријско средиште, Путин је председавао састанку са високим званичницима чија је тема била обука индустријске радне снаге, наводи агенција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво