Захарова: Могуће је да иза одлука америчких званичника стоје комичари

Понекад имам утисак да познати амерички комичари и забављачи, као што је Џим Кери, стоје иза свих оних одлука које администрација САД усваја, рекла је портпаролка Министарства спољних послова Марија Захарова.

Могуће је да иза одлука и саопштења америчких званичника стоје амерички комичари, рекла је Марија Захарова.

"Понекад имам утисак да познати амерички комичари и забављачи, као што је Џим Кери, стоје иза свих оних одлука које администрација САД усваја. Не знам ко им тамо смишља концепте, али некад изгледају гротескно. Зар није смешно то што су оптужили 13 радника легитимне руске компаније да су утицали на председничке изборе и о томе причају као о правим доказима", рекла је Захарова, преноси Тас.

Портпаролка Министарства спољних послова сматра да такве одлуке администрације САД показују да је држава у политичкој кризи.

"Покушавају да зауставе унутрашњу политичку кризу, али некако им не успева", рекла је Захарова.

Власти САД су 16. фебруара подигле оптужнице против 13 руских грађана и три организације за покушај утицања на председничке изборе у САД 2016. године.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво