Стогодишњицa формирања Црвене армије, Вулин на свечаности

Министар одбране Александар Вулин присуствовао је вечерас у Москви, као званични представник Републике Србије, свечаности која је у Кремљу одржана поводом обележавања стогодишњице формирања Црвене армије и Дана бранилаца отаџбине.

Присутнима на свечаности се обратио председник Русије Владимир Путин који је нагласио да је Дан бранилаца отаџбине заснован на "дубоком и искреном осећању поштовања за оне који су штитили и који штите миран живот грађана".

"Војна професија била је увек цењена у отаџбини. Русија се често суочавала са спољним претњама и нападима на своју независност, а наши војници, морнари и официри храбро су бранили земљу", рекао је председник Русије.

Путин је честитао војницима, цивилном особљу и ветеранима руских оружаних снага предстојећи празник који се обележава 23. фебруара у знак сећања на ветеране који су дали велики допринос развоју руских оружаних снага.

Министар Вулин борави у Руској Федерацији на позив министра одбране генерала армије Сергеја Шојгуа.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво