"Русија спремна да подели своја безбедносна искуства"

Заменик руског изасланика у УН Генадиј Кузмин наводи да је Русија спремна да подели своја искуства у безбедносном сектору са свим заинтересованим партнерима.

"Tерористи као своје мете виде разне инфраструктурне објекте, од аеродрома, нафтних постројења, комуникацијских система до банака", навео је Генадиј Кузмин, пренела је агенција Тас.

Додаје да је веома важно да УН координише разменом информација и њиховом успешном применом.

"Спремни смо да поделимо искуство у примени тих инцијатива и свега осталог у обезбеђивању антитерористичке сигурности са Комитетом за борбу против тероризма Савета безбедности УН и свим другим партнерима који су заинтересовани", рекао је руски дипломата на седници Савета безбедности УН о заштити инфраструктура од терористичких напада.

Савету безбедности УН усвојио је пре годину дана резолуцију 2341 о заштити критично важних инфраструктура од терористичких напада, навела је руска агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи