Трамп: Бенон је изгубио разум

Амерички председник Доналд Трамп раскрстио је са својим бившим главним стратегом и блиским сарадником из времена председничке кампање, Ством Беноном, након што је тај крајње десничарски популиста оштро критиковао Трамповог сина и зета због "издајничког" састанка с Русима.

"Стив Бенон нема ништа са мном нити са мојим председништвом. Када је смењен, не само што је изгубио посао, већ је изгубио и разум. Стив не представља моју базу – он је ту само ради себе самог", саопштио је Трамп, преноси Ројтерс.

Бенон је претходно описао састанак Трамповог сина с групом Руса у Трамповој кули као "издајнички" и "непатриотски", а то је рекао аутору Мајклу Волфу и упозорио да ће се истрага о наводном дослуху са Кремљом фокусирати на прање новца, пренео је британски Гардијан.

"Сломиће Дон јуниора као јаје на националној телевизији", рекао је Бенон.

Иначе, Волф је аутор књиге "Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће", засноване на више од 200 интервјуа са председником, најближим сарадницима и члановима администрације, а у којој описује унутрашње борбе у Белој кући, чак и то да неки од његових најближих сарадника изражавају презир према њему.

Бенон је био шеф Трампове кампање у последња три месеца, а затим и главни стратег Беле куће седам месеци, док није добио отказ и вратио се свом ултрадесничарском сајту Брајтбарт њуз.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи