"Русија није спремна да економски угуши Северну Кореју"

Заменик руског министра спољних послова Игор Моргулов изјавио је да Русија није спремна да се придружи новим санкцијама против Северне Кореје, које би економски угушиле ту земљу, јавља новинска агенција "Интерфакс".

Интерфакс преноси да је Моргулов рекао да се притисак на Северну Кореју приближава "црвеној линији" додајући да би америчке безбедносне гаранције Северној Кореји могле да буду предмет разговора Пјонгјанга и САД, преноси Ројтерс. 

Истиче да Москва није имала контакте на високом нивоу са новим лидерством Северне Кореје, али да је могуће да ће до њих доћи.

"У теорији, они (контакти) су могући", рекао је Моргулов, наводи Интерфакс.

Моргулов је нагласио да Русија има бројне комуникационе канале са Северном Корејом.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи