Сенатор оптужен за сексуално узнемиравање пронађен мртав, сумња се на самоубиство

Ден Џонсон, републикански сенатор из Кентакија оптужен за сексуално узнемиравање тинејџерке, пронађен је мртав поред свог аутомобила и верује се да је извршио самоубиство.

Џонсон (57) је пронађен са једном прострелном раном. Према речима званичника, његово тело је пронађено испред аутомобила којим се довезао до краја једног моста, преноси АП.

Патолог Дејв Билингс је рекао да аутопсија тек треба да буде извршена, али да сматра да је највероватније у питању самоубиство.

Џонсон се у уторак обратио јавности, одбацујући оптужбе да је у подруму своје куће 2013. сексуално злостављао тинејџерку. Он је говорио да су те оптужбе део стратегије да се поразе конзервативни републиканци.

АП наводи да је Џонсон у среду, нешто после 17 сати, објавио на Фејсбуку поруку у којој позива људе да се брину о његовој жени, да "то више не може да поднесе", као и да су "небеса његов дом".

Та његова објава је, међутим, касније уклоњена.

Овај републиканац изабран је за сенатора 2016, у тесној трци, будући да је ту кампању обележила његова изјава у којој је упоредио некадашњег председника САД Барака Обаму и његову супругу Мишел са мајмунима, наводи Би-Би-Си.

Био је и пастор у локалној цркви.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи