Макмастер: Трамп ће се побринути за Северну Кореју

Саветник америчког председника за националну безбедност Херберт Рејмонд Макмастер изјавио је да ће се председник САД Доналд Трамп "побринути" за растућу нуклеaрну претњу од стране Северне Кореје предузимањем једностраних акција - уколико буде потребно.

"Председник ће се постарати за то, а ако будемо морали учинићемо то сами. Међутим, оно што ми хоћемо јесте да убедимо друге да је у њиховом интересу да учине више", рекао је Макмастер гостујући на Фокс њуз телевизији.

Како је навео, Кина је предузела неке потезе без преседана.

"Оно што тражимо од Кине није да учине услугу нама или неком другом, већ да се понашају у складу са сопственим интересом", рекао је Макмастер.

Истакао је да свету прети смртна опасност од Северне Кореје која се наоружава нуклеарним оружјем.

"Уколико буде потребно председник и САД ће се постарати за то јер он неће дозволити да тај смртоносни, страшан режим прети САД најдеструктивнијим оружјем на планети", рекао је Макмастер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи