Улетео аутомобилом међу пешаке после туче у Њујорку, један мртав

Њујоршка полиција саопштила је да је непознати мушкарац улетео у људе у центру града и убио најмање једну и тешко ранио три особе, након туче која је избила после изласка групе људи из локалног бара.

Према наводима полиције, возач је циљао на људе у улици Квинс и побегао након што их је ударио.

Напад се догодио рано јутрос у 04.45, а повређени су пребачени у болницу, пренео је АП.

Полиција трага за нападачем и покушава да дође до детаља, саопштивши да је дошло до свађе пре него што је мушкарац улетео у људе.

Они наводе да верују да напад није повезан са тероризмом.

Си-Би-Ес преноси наводе очевидаца да је група од пет до седам људи изашла из бара око 04.30 часова и да су угледали како један мушкарац пребија другог на плочнику, након чега су почели да вичу да престане да би у том тренутку у њих улетео аутомобил.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво