Трамп ретвитовао снимке наводног насиља групе муслимана

Амерички председник Доналд Трамп ретвитовао је видео-снимке насиља које је наводно извела група муслимана, а које је претходно објавила Џејда Франсен, лидерка антимигрантске групе "Британија на првом месту".

Доналд Трамп није написао никакво објашњење уз ове снимке, а Бела кућа није одговорила на захтев медија за коментар.

Ројтерс подсећа да је Трамп као председник издао извршни налог о забрани уласка у САД за грађане неколико претежно муслиманских земаља.

Џејда Франсен поставила је снимке раније, наводећи да они показују групу људи, муслимана, који на смрт пребијају једног тинејџера, односно уништавају хришћанску статуу.

Ројтерс подсећа да је Франсен ухапшена у септембру због изазивања религијске мржње.

"Сам Доналд Трамп ретвитовао je ове снимке, а он има око 44 милиона следбеника! Бог те благословио Трампе!", поручила је група "Британија на првом месту", која има 24.000 следбеника на Твитеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара