Трамп ипак верује "финим" обавештајцима а не Путину?

Председник САД Доналд Трамп покушао је данас да разјасни конфузију у вези са тим да ли је прихватио негирање мешања у прошлогодишње америчке председничке изборе, које му је у суботу изнео председник Русије Владимир Путин, преноси "Ројтерс".

Ројтерс наводи да се на конференцији за медије у Вијетнаму Трамп дистанцирао од јучерашњих коментара којима је сугерисао да верује Путину, због чега су уследиле критике из САД чије су обавештајне агенције одавно закључиле да се Русија мешала у изборе захваљујући којима је Трамп ушао у Белу кућу.

"Када је реч о томе да ли ја верујем или не, ја сам на страни наших агенција, посебно у садашњем саставу. Пошто их сада воде фини људи, веома верујем нашим обавештајним агенцијама", рекао је Трамп након састанка са вијетнамским председником Тран Ђај Квангом.

Трамп је јуче, приликом доласка у вијетнамску престоницу Ханој након завршетка самита Азијско-пацифичке економске сарадње (АПЕК) у тамошњем летовалишту Да Нанг, изјавио да има добар однос са руским председником Путином за којег је рекао да се "увредио због оптужби за мешање у председничке изборе у САД", преноси Ројтерс.

Председник САД је рекао да је Путин поновио да се није мешао у прошлогодишње америчке председничке изборе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи