Албанац рањен у мафијашком обрачуну у Еквадору

Још један Албанац страдао је у обрачуну ривалских мафијашких група у Еквадору, јавља дневник Комерсио. Рањени Албанац био је део полицијске истраге у мају, када је у сличном обрачуну убијен Иљир Хидри из Вљоре.

Албанац, чије име није објављено, рањен је пошто је на њега пуцала за сада неидетификована особа.

Нападач се до куће жртве довезао моором, пуцао је кроз прозор куће и са четири метка ранио Албанца, који је одмах затим пребачен у болницу. Дневник Универсо пише да је његово стање, после рањавања, стабилно.

Еквадорска полиција покренула је опсежну истрагу. Претходни случај, почетком јуна у истом граду, још увек није расветљен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво