Напад ножем у Минхену, четворо рањено, ухапшен осумњичени

Четири особе су рањене у нападу ножем у Минхену. Полиција ухапсила осумњиченог.

Немачка полиција саопштила је да је ухапсила осумњиченог за напад ножем у Минхену у ком су четири особе задобиле лакше телесне повреде.

Како преноси АП, полиција не може да потврди да ли је баш он нападач.

Портпарол полиције Маркус да Глорија Мартинс изјавио је да је мушкарац ухапшен три сата након инцидента који се догодио јутрос у једној области близу Минхена.

Он је истакао да се изглед осумњиченог поклопио са описом нападача са ножем који су пружили сведоци: Корпулентан, необријани мушкарац 40-их година и са места напада је побегао бициклом.

Да Глорија Мартинс је навео да је мушкарац напао шест особа на различитим локацијама у тој области, али истакао да је само четворо њих рањено, а да није било тежих повреда.

Нема назнака да је нападач деловао на основу верских или политичких мотива, изјавио је начелник минхенске полиције Хубертус Андре.

Он је, на конференцији за новинаре, рекао да тај мушкарац највероватније има менталне здравствене проблеме, преноси Ројтерс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи