Француска не прашта вулгарност Макрону

Француски председник Емануел Макрон изазвао је негодовање јавности због вулгарног изражавања у току посете школи у централној Француској.

"Неки људи уместо што све за***у, боље би им било да виде да ли могу да се запосле", рекао је Макрон у среду приликом посете школи у Еглетону.

Он је то рекао мислећи на раднике из оближње фабрике који су организовали протест на маргинама његове посете, забринути да би могли да изгубе посао, наводи АП.

Како агенција наводи, вулгаран језик није нешто што је уобичајено код француског председника, а многи политичари и левице и деснице изразили су негодовање поводом његових коментара, наводећи да није имао поштовања према незапосленима.

Стопа подршке Макрону почела је да опада пошто његова влада почиње да спроводи реформу рада, а он је све више на мети критика и окарактерисан је као "председник богатих", наводи агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи