Пјонгјанг објавио фотомонтажу како уништава амерички авион

Севернокорејски државни портал "ДПРК тудеј" објавио је серију фотомонтажа, на којима је приказано како севернокорејске ракете "уништавају" америчке бомбардер Б-1Б и носач авиона, који су истоветни као они који су прелетели међународни ваздушни простор уз севернокорејску границу.

Севернокорејски државни портал ДПРК тудеј објавио је колаж свега неколико сати након што је америчка војска објавила да је бомбардер Б-1Б прелетео међународни ваздушни простор дуж обале Северне Кореје, преноси Јонхап.

Објављен је и видео који почиње говором америчког председника Доналда Трампа пред војницима у бази "Ендрјуз" у Мериленду, а затим фотографије бомбардера Б-1Б и ловаца Ф-15Ц, које се помоћу компјутерске графике "уништавају" средњедометним балистичким ракетама.

У видео се приказује и севернокорејска подморница како напада амерички нуклеарни носач авиона "Карл Винсон".

Доналд Трамп је у говору пред Генералном скупштином УН запретио да ће потпуно уништити Северну Кореју, а севернокорејски лидер Ким Џонг Ун је одговорио да је Трамп "поремећен".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи