Вежба руских борбених авиона изнад Балтичког и Норвешког мора

Руски бомбардери дугог долета Ту-22М3 извели су летове над Балтичким и Норвешким морем, а током неких фаза те руте пратили су их амерички, белгијски, фински и шведски борбени авиони, саопштило је Министарство одбране Русије.

"Посаде бомбардера дугог долета Ту-22М3 обавиле су 20. септембра планиране летове над неутралним водама Балтичког и Норвешког мора. Тренажни летови посада изведени су у складу са планом борбене обуке за лето 2017", стоји у саопштењу, преноси Тас.

Наводи се да су у неким фазама лета "пар бомбардера пратили белгијски борбени авиони Ф-16, фински Ф-18, амерички Ф-15 и шведски ЈАС-39 током 70 минута".

"Током лета изнад неутралних вода Норвешког мора други пар Ту-22М3 пратили су амерички Ф-16 током 27 минута у неким фазама руте", навело је руско министарство.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво