Меланија Трамп у УН: Лидери, удружите се за добробит деце

Прва дама САД Меланија Трамп позвала је светске лидере да се удруже за добробит деце, а апел је упутила током свог првог јавног обраћања у Уједињеним нацијама, у тренутку када Бела кућа ради на јачању односа са другим земљама.

Упозоривши да деца помно прате пример одраслих, Меланија Трамп је поручила супругама светских лидера да "морају учити једни друге вредностима емпатије и комуникације које су срж љубазности, обзирности, интегритета и лидерства", преноси АП.

"Морамо се удружити за добробит наше деце. Морамо имати на уму да деца гледају и слушају, тако да никада не смемо пропустити прилику да их подучимо многим етичким лекцијама", рекла је Меланија Трамп у Мисији САД у УН.

Време је "да се фокусирамо на поруку и садржину којој су деца изложена свакодневно, као што су друштвене мреже, застрашивање и друго", закључила је супруга америчког председника Доналда Трампа.

Са њом су за столом, за свечаним ручком у Мисији САД, између осталих, седеле супруге француског председника Емануела Макрона, турског председника Реџепа Тајипа Ердогана, канадског премијера Џастина Тридоа и финског председника Саули Ниниста, напомиње америчка агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво