"Хосе" се приближава САД, издато упозорење за тропску олују

Упозорење за тропску олују издато је за део америчке регије Нова Енглеска, у време када се ураган "Хосе" приближава североисточној обали САД.

Национални центар за ургане САД, чије је седиште у Мајамију, саопштио је да је упозорење на снази за део који се протеже од Воч Хила у савезној држави Роуд Ајланд до места Хал у савезној држави Масачусетс. 

АП наводи да се очекује да ће олуја остати ван обале, али упозорава да су у наредних неколико дана могуће приобалне поплаве на подручју од савезне државе Делавер до североисточне регије Нова Енглеска. 

Из центра у Мајамију наводе да се очекује блага промена снаге у наредна 24 сата, као и да ће олуја благо ослабити касније. 

Најјачи удари ветра данас су били скоро 120 километара на сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи