Градоначелник Венеције: Убићемо терористе пре него што изведу напад

Градоначелник Венеције Луиђи Бруњаро изјавио је да ће тај град бити одбрањен ватреним оружјем од терориста пре него што буду "у било каквој прилици да поставе бомбу", пренела је агенција "Анса".

"Венеција је једини град у Европи који је ухапсио четворицу терориста. Они су хтели да поставе бомбу на Риалто рекавши да желе да оду Алаху. Ми ћемо их послати директно Алаху без рушења моста Риалто", рекао је Бруњаро.

Полиција у Венецији је крајем марта ухапсила три особе пореклом са Косова, као и једног малолетника, под сумњом да су припадници терористичке ћелије џихадиста, након што је један од њих током прислушкиваног телефонског разговора предложио да поставе бомбу на мост Риалто.

"Ако неко узвикне 'Алаху акбар' трчећи Тргом Светог Марка, ми ћемо пуцати на њега", рекао је градоначелник Венеције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво