Абдесламу ће бити суђено и у Белгији

Једином преживелом осумњиченом за нападе у Паризу новембра 2015. године, Салаху Абдесламу, биће суђено и у Белгији због напада на полицију.

Канцеларија федералног тужилаштва је потврдила да ће Абдесламу и још једном осумњиченом саучеснику бити суђено због покушаја убиства.

Они су прошле године ухапшени у Белгији, а том приликом су пуцали на полицију.

Датум суђења би могао бити познат у наредним недељама, пренео је АП.

Абдеслам и још двојица осумњичених крили су се у стану у Бриселу у који је дошла полиција ради претреса. Уследио је окршај у ком су рањена четири полицајца, а један од осумњичених је убијен.

Абдеслам је ухваћен неколико дана касније у бриселском насељу Моленбеку.

Тренутно је у затвору у Француској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи