Kраду животиње из зоо врта у Венецуели да се прехране?

Власти Венецуеле истражују крађу животиња из зоолошког врта у западној савезној држави Зулиа које су вероватно украдене како би биле поједене. То је још један знак да становништво трпи глад у земљи са хроничном несташицом хране, преносе медији.

Полицијски званичник је рекао да су два огрличаста пекарија, који су по изгледу слични дивљим свињама, украдени током викенда из зоолошког парка у Зулији у граду Маракаибоу на граници с Колумбијом.

"Претпостављамо да су украдени с намером да буду поједени", рекао је Луис Моралес, званичник полиције у Зулији.

Хаотично пропадање социјалистичког модела Венецуеле створило је хроничне несташице хране које изазивају неухрањеност и тера милионе да траже храну где год могу, између осталог и у кантама и контејнерима за смеће, пренео је Индекс.

Несташице остављају зоолошке вртове без довољно хране да прехране животиње па је око 50 животиња угинуло од глади прошле године у зоолошким вртовима у Каракасу, према појединим изворима.

Влада је порекла да су животиње угинуле од глади рекавши како се према њима односе као "према породици".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво