Окончана талачка криза у холандском граду Хилверсуму

Талачка криза, која је започела јутрос у згради холандске радио станице 3ФМ у Хилверсуму, завршена је мирно, а нападач је ухапшен, јавља холандска агенција АНП.

Жена коју је нападач узео за таоца је ослобођена, наводи АНП, а преноси Ројтерс.

Полиција је претходно саопштила да је један мушкарац узео жену за таоца, и да је опколила зграду у којој се налази радио станица, пренео је Ројтерс.

Мушкарац је ножем претио жени која је запослена у тој радио станици на паркингу испред зграде и приморао је да га уведе унутра, саопштила је холандска агенција АНП, позивајући се на полицијске изворе.

Радио програм станице 3ФМ се за време талачке кризе одвијао без прекида. 

Инцидент се догодио након одласка једног од најпопуларнијих ди-џејева са те радио станице јуче.

Ди-џеј Гил Белен најавио је свој одлазак са радио станице 3ФМ после 19 година рада, јер је највероватније добио посао у другој компанији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи